BARBA SHAMPOO FOR BEARD AND MOUSTACHE 125 ML

850 ден

Нежен шампон за чистење на лице, брада и мустаќи. Ја навлажнува, обновува и поправа брадата и мустаќите.Помага за здрав раст на брадата и мустаќите. Ќе ја остави вашата брада и мустаќи чисти и свежи. Идеален за сите типови кожа.
Начин на употреба: Нанесете мала количина шампон за брада во вашите раце за да добиете пена со сапуница и потоа масирајте за да го добиете шампонот до коренот на фоликулот на косата. Оставете го шампонот неколку минути на вашата брада и мустаќи. Користете го шампонот 2-3 пати неделно. Меѓутоа, ако вашата кожа е мрсна или вашата брада е многу богата, можете да ја зголемите употребата на 3-4 пати неделно.

Категорија: таг

Опис

Нежен шампон за чистење на лице, брада и мустаќи