BARBA BEARD AND MOUSTASCHE SERUM 125 ML

1,100 ден

Серум за брада и мустаќи  кој дава влажен, здрав, сјаен  ефект на вашата брада и мустаќи . Исто така, ја задржува влагата и ја измазнува кутикулата . Серумот за брада и мустаќи е последниот, но најважен чекор од процесот на негување на брадата и мустаќите.
Начин на употреба: Прво, измијте ја брадата и/или мустаќите и исушете ги темелно со крпа. Нанесете неколку капки серум на вашата дланка и тријте меѓу рацете. Нанесете го производот рамномерно и погрижете се серумот да стигне до корените на вашата брада и мустаќи. Користете серум еднаш секој ден.

Категорија: таг

Опис

Серум за брада и мустаќи  кој дава влажен, здрав, сјаен  ефект на вашата брада и мустаќи .