ANTI -HAIR LOSS SHAMPOO 250ML

890 ден

Шампон со кондиционирачки својства за слаба коса.

Категорија:

Опис

Шампон со кондиционирачки својства за слаба коса на која треба да и се продолжи животниот век.Се користи да се добие побујна,погуста,појака коса и за коса што опаѓа .Дава волумен и бујност на косата .