STYLE DEFINE VOLUME FOAM 300 ML

520 ден

Пена за обликување на косата и креирање на волумен.

Опис

Волуменска пена која е погодна за сите типови коса, обезбедува силна издржливост и структура. Го зголемува волуменот на косата без да ја отежнува, обезбедува структура и слобода на движење.

Начин на употреба: Нанесете  на влажна коса, најмногу во коренот за да добиете ефект на дополнителен волумен, а потоа стилизирајте по желба.