STMNT HAIRSPRAY 150 ML

1,190 ден

Вашиот стајлинг е безбеден со овој лак за коса. Има мемориски ефект за брзо сушење за обработливо држење, дури и по четкање. Обезбедува лесно, флексибилно држење, а доколку сакате поцврста фиксација додадете уште еден слој. Нелеплива формула која лесно се мие.

Начин на употреба: Испрскајте на сува коса на растојание од 20-30 см. Може да се додадат повеќе слоеви за дополнителна фиксација и разновидни опции за стајлинг.

Опис

Лак за коса со прилагодливо фиксирање и нелеплива формула.