SCALP CLINIX SOOTHING TRATMENT 200 ML

1,650 ден

Третман кој помага во балансирање на нивото на хидратација на скалпот.

Категорија:

Опис

Третманот содржи биотичка технологија, обезбедува смирувачко чуство и помага во балансирање на нивото на хидратација на скалпот .Нанесте богат слој на влажен или сув скалп и нежно масирајте.Осавате да делува 10 минути .Содржи активен микробиом.