PRECISION BLEND 40ML MED NATURAL NB:4/5

720 ден

Фарба специјлно направена за мажи што ќе го освежи вашиот изглед и ќе ги покрије седите влакна на косата и брадата за само 5 минути!

Категорија: ,

Опис

Фарба специјлно направена за мажи што ќе го освежи вашиот изглед и ќе ги покрије седите влакна на косата и брадата за само 5 минути!
Новата и подобрена American Crew Precision Blend 4/5 med natural ,средно природна боја ви дава природна покривност на бели влакна .Се меша во однос 1:1.
.Веганска формула, збогатена со витамин Б5 за дополнителна хидратација. Постепено избледување.