ONE UNITED 25 IN 1 LEAVE-IN TREATMENT 150 ML

1,850 ден

One United  е мултифункционален третман во спреј со 25 придобивки кои ја зголемуваат управливоста, заштитата и убавината на сите типови на косa,воедно подобрувајќи го и дејството на останатите производи кои ги нанесуваме на косата

Збогатен со активни состојки:

*АКТИВНИ КАТИОНИЧКИ КОМПЛЕКС-Позитивно наелектризираните состојки кои лесно се врзуваат за косата за да ја кондиционираат, расплетуваат, измазнуваат и ја зголемуваат управливоста.

*KERACARE -Со ксилоза за да се обезбеди заштита од топлина и да се спречи кршење

*КОКОСОВО МАСЛО -Ја заштитува живоста на косата.

Користете го One United со сите ваши омилени за нега и стилизирање.

1. Сам – нанесете после миење или за освежување на косата помеѓу миења

2. Со третман за плакнење – нанесете по шампонирање и пред третманот за плакнење

3. Со третман без плакнење – нанесете по шампонирање и пред третманот без плакнење

4. Со производ за стајлинг – нанесете пред или после стајлинг

СОВЕТ: Кога поставувате слоеви, секогаш прво нанесувајте го најлесниот производ, кој обично е One United.

Опис

Мултифункционален третман во спреј без плакнење со 25 бенефити за косата.