MATRIX SO LONG DAMAGE SHAMPOO 300ml

760 ден

Шампон кој ја зголемува сјајноста и ја зајакнува долгата коса.

Категорија: , таг

Опис

Шампонот со керамид помага во зајакнувањето на јачината на долгата коса за да го спречи кршењето, и за да го продолжи растот на косата. Ја остава коса мека, сјајна и силна со намалено кршење на влакната.