MATRIX HIGH AMPLIFY SHAMPOO 300ml

760 ден

Шампон за зголемување на волуменот на косата до 35%.

Категорија: , таг

Опис

Шампон за засилување на густината, јачината и волуменот на косата.
Формула без силикони, со протеини помага во јакнеењето на структурата на тенка и опуштена коса. Го зголемува волуменот на косата до 35%.