MATRIX SO LONG DAMAGE CONDITIONER 300ml

760 ден

Кондиционер кој го засилува сјајот и ја зајакнува долгата коса.

Категорија: , таг

Опис

Кондиционерот со керамид помага во зајакнувањето на јачината на долгата коса за да го спречи кршењето, и за да го продолжи растот на косата. Ја остава коса мека, сјајна и силна со намалено кршење на влакната.
Се нанесува на измиена и просушена коса со пешкир, се остава да делува 3-5 минути и потоа се плакне.