ICE CREAM ENERGY LOTION (12x10ml)

1,300 ден

Енергетски лосион- ампули кои го зајакнуваат влакното и спречуваат опаѓање на косата.

Категорија: , таг

Опис

Лосион- ампули против опаѓање на косата.
Енергетски лосион- ампули кои ја зајакнуваат косата и го спречуваат опаѓањето на истата.
Протеините соја и олиго- елементите со својата формула го негуваат скалпот и вршат стимулирачко дејство, додека екстрактите од коприва и рузманир имаат акција на ребалансирање.