MATRIX CURL PLEASE CONTOURING LOTION 150ml

890 ден

Лосион кој ги зајакнува локните.

Категорија: , таг

Опис

Лосион кој го зајакнува телото,разиграноста и сјајот на кадриците додека ја храни со лесна влага за дефиниција.
Остава допирливи, сјајни дефинирани кадрици.
Се нанесува на дланките, а потоа рамномерно на влажна и просушена коса со пешкир. Не се плакне.