MATRIX MOISTURE ME RICH SHAMPOO 300ml

760 ден

Лесен шампон за хидратација на сува и оштетена коса.

Категорија: , таг

Опис

Лесен шампон кој и помага на косата да се хидрира, оставајќи ја мека, надополнета и сјајна. Збогатен со глицетин за дополнително кондиционирање, шампонот обезбедува долготрајна хидратација и нега на косата, оставајќи ја мека, сјајна и за 4 пати повеќе навлажнета коса.