MATRIX HIGH AMPLIFY WONDER BOOST 250ml

990 ден

Висок засилувач за волумен на косата, кој има насочен апликатор за екстремно подигање на коренот и целосен волуменски ефект.

Категорија: , таг

Опис

Висок засилувач за волумен на косата, кој има насочен апликатор за екстремно подигање на коренот и целосен волуменски ефект.
Гради лесни тела со флексибилен држач, совршен за тенка и слаба коса, без силикони, со протеини кои го зголемуваат волуменот до 35%.
Пружа волумен без натежнување на косата и флексибилно зацврстување.
Се прска на сува или влажна коса, директно во скалпот и по целата должина, се става да се исуши природно. Не се плакне.