LUXINA SPRAY 400ml

890 ден

Спреј-пакет збогатен со морски свеж мирис, одличен омекнувач на сува коса.

Категорија: , таг

Опис

Спреј-пакет, оригинален нов начин на чешлање и одржување на косата на место.
Збогатен со морски свеж мирис, одличен омекнувач на сува коса.
Без парабени.