ICE CREAM STYLE-IN THERMO SPRAY 250ml

850 ден

Спреј за термичка заштита на косата при употреба на фен или пегла за исправање на косата.

Категорија: , таг

Опис

Спреј за термичка заштита на косата при употреба на фен или пегла за исправање на косата. Неговата висока моќност формира заштитен слој и го спречува сушењето на косата поради прекумерната топлина при пеглањето или фенирањето.
Има анти-статичко дејство и ја прави косата мека и полна со сјај.
Се прска на влажна коса пред фенирање, или на сува коса пред пеглање на косата.