HASTY TOO – SPRAY IT ON HAIR SPRAY 500ml

880 ден

Лак за коса со екстра силно држење.

Категорија: , таг

Опис

Лак за коса со екста силно држење.
И дава долготрајност на фризурата, еластичност, брзо се суши и не остава лепливи траги.
Ја остава косата еластична и сјајна.