ICE CREAM STYLE-IN EXTRA MOUSSE 400ml

920 ден

Пена за коса со екстра јачина.

Категорија: , таг

Опис

Ја фиксира косата, обвиткувајќи го влакното со заштитен слој, ја хидрира косата и ја враќа еластичноста и со тоа овозможува максимална флексибилност на влакното за правење на фризури.