ICE CREAM STYLE-IN CURLY MOUSSE 250ml

850 ден

Пена за дефинирање на кадрици.

Категорија: , таг

Опис

Ја обликува кадравата коса и ја остава мека, сјајна, влажна и брилијантна.
Идеална пена за дефинирање на локни. Ги дефинира локните и ги прави поприродни и еластични.