HASTY TOO CURLS AMPLIFIER 150ml

1,200 ден

Крема за дефинирање и истакнување на кадрици на природна, таласеста и трајно виткана коса.

Категорија: , таг

Опис

Крема за дефинирање и истакнување на кадрици на природна, таласеста и трајно виткана коса.
Ги мести, дефинира и јакне кадриците и ја враќа еластичноста и сјајот на косата.
Се нанесува на просушена коса со пешкир, следејќи ги природните облини на кадриците.Не се плакне.