COLOUR REMOVAL WIPES

650 ден

Марамици за отстранување на бојата од кожата по процесот на фарбање на косата.

Категорија:

Опис

Марамчињата за отстранување на бојата на косата  лесно ги отстрануваат дамките од боја и нијанса од кожата по боењето.  Специјалната формула содржи минерали од Мртвото Море кои промовираат брзо зараснување на ткивото на кожата и обезбедуваат антиалергиски елементи на површината на кожата, ја смирува кожата и делува како средство за дезинфекција. Минералите, исто така, ја подобруваат хидратацијата на кожата и ја намалуваат атмосферата. Заедно со Про-Витамин Б5, Алое Вера, Бисаболол и Алантоин, професионалните марамчиња за отстранување на бојата Subrina го прават најнежното и најефикасно решение за тврдоглавите дамки во боја.