CARE COLOUR SHAMPOO 1000 ML

850 ден

Шампон за нега и продолжување на трајноста на бојата на фарбана коса.

Опис

Шампон кој ја штити бојата и ја обезбедува нејзината долгорочна стабилност. Обезбедува конзистентност на бојата на косата и го зголемува сјајот. Се препорачува за употреба на сите видови обоена коса.

Содржи:

*Киноа-  Природен протеин, одличен за задржување и негување на бојата на косата. Ја заштитува бојата на косата и го спречува нејзиното избледување.

*Кератин-  Гради врски во влакната на косата и помага да се обнови внатрешната структура на косата по процесот на боење.

*Сахарид исомерат-  Природен навлажнувач, шеќер, кој обезбедува моментална и длабока хидратација. Хидратацијата го спречува виткањето и го нагласува сјајот на бојата.

* Витамин Е – Моќен антиоксиданс кој ја штити косата од слободните радикали и УВ зраците.