PURE BALANCING SHAMPOO 300ml

870 ден

Шампон кој го нормализира прекумерното лачење на себум кај мрсна коса и мрсен скалп, како и го прочустува првутот.

Категорија: , таг

Опис

Шампон за нормализирање на мрсен скалп и мрсна коса и прочустување од првут.
Шампонот содржи деликатна формула со ботанички екстракти.
Ја ребалансира кожата на скалпот, со што го нормализира прекумерното лачење на себум. Го хидрира и чисти скалпот и ја остава косата здрава и чиста.