BONACURE SCALP GENESIS ROOT ACTIVATING SHAMPOO 200 ML

950 ден

 Шампонот Bonacure Scalp Genesis содржи карнитин тартрат, таурин и Chinacea. Овие три состојки го стимулираат скалпот да создаде поздрава и пополна коса. Ефектот на факторите за раст се подобрува и состојките ја подобруваат целокупната состојба на косата. Шампонот нежно ја чисти косата. Овој шампон е првиот чекор од програмата Root Activating. Кога се користи во комбинација со придружниот серум од оваа линија, корените на косата се активираат за да се намали опаѓањето и да се подобри виталноста на косата по 6 недели. 

Категорија: ,

Опис

Дерматолошки тестиран шампон против опаѓање и за стимулација на коренот на косата.