BLACK PEPPER IRON SPRAY 150ml

950 ден

Спреј за коса со термална заштита.

Категорија: ,

Опис

Спреј за коса со термална заштита.
Го обвиткува влакното со заштитен филм и го штити од топлина и механички стрес.
Идеален за коса која е често изложена на механички третмани, и за слаба коса која што има тенденција да се крши.
Зајакнува и дисциплинира, ја одржува косата исклучително здрава и полна со живот.
Исто така е совршен и за плава, бланширана и хемиски третирана коса.
Се прска на сува или мокра коса пред употреба на фен или преса.