1922 BY J.M. KEUNE COLOR 60 ML

720 ден

Машка боја без амонијак полутрајна долготрајна за седа коса.Содржи формула со хидролизиран протеин од пченица кој продира и ја зајакнува косата. Има и навлажнувачки ефект Cocamide Mea кој  не ја обојува кожата и бисаболол состојка од  цвет на камилицата со антиинфламаторно средство.Има анти-иритирачки и смирувачки својства.Погодна е за коса,брада и мустаќи.Бојата има 5 бои и со  неа се отстојува 5минути а за поинтензивен ефект 10минути.Покриеноста на белите влакна при првото нанесување може да достигне и до 70%.

Категорија:

Опис

Машка боја без амонијак полутрајна долготрајна за седа коса.