SESSION LABEL THE MUD L’ARGILE MOLDABLE PUTTY

1,400 ден

Паста за обликување што создава сува и бујна текстура кај кадрава коса .

Категорија:

Опис

Паста за обликување што создава сува и бујна текстура кај кадрава коса .Формула создадена од восок од бобинки и скроб од тапиока .Јагленот во формулата обезбедува мат завршеток.
Доколку имате кратка коса можете да нанесете од коренот за поголем волумен. или за оние со подолга коса од коренот кон врвовите. Се нанесува и на сува и влажна коса.