SEA FORCE MINERAL PACK 250ml

820 ден

Маска- пилинг која содржи состојки базирани на океанот и екстракт од микроалгија, помага во превентивно спречување на опаѓањето на косата.

Категорија: , таг

Опис

Благодарејќи на својата формула Euphytos SEA Forse mineral pack е наменет да го реминелизира скалпот и целата должина на косата со потребните минерали и превентивно помага против опаѓање.
Се нанесува пред или после шампонирање.
Пред шампонирање се нанесува на скалпот, се остава да делува неколку минути и потоа се плакне.
После шампонирање се нанесува по должината на косата и врвовите, се остава да делува неколку минути и потоа се плакне.