RR Line Coloured Hair Shampoo 500ml

660 ден

Шампон за нега и одржување на боена коса.

Категорија: , таг

Опис

Шампон за нега и одржување на боена коса.
Ја задржува интензивноста на бојата, го обновува сјајот, и ја прави косата, мека, сјајна и здрава.