Parlux – ALYON AIR IONIZER TECH

11,900 ден

Нов, професионален фантастичен фен за коса.

Опис

Со иновативна технологија, за ново професионално искуство.
Професионален  K-ADVANCE PLUS* мотор,
Подолг век на траење,
3.000 РАБОТНИ ЧАСОВИ,
Проток на воздух од 84м³/ч,
Нов елемент на загревање со варијабилна геометрија,
МОЌНОСТ: 2.250 Watt,
Volt 220 – 240,
Технологија на “AIR IONIZER TECH”,
воздушни јонизатори,
ECO friendly,
“HFS – Hair Free System” – систем за отстранување на насобрана коса,
 “Anti-heating” предно тело против загревање,
Иновативен дизајн,
Ултра лесен и ергономски добро избалансиран,
 “SOFT” – меки прекинувачи,
Нов вграден држач за кабелот.