PARLUX 3000 HAIR DRYER

6,200 ден

Parlux 3000 професионален фен за коса.

Опис

Parlux 3000 ги има сите веќе добро познати карактеристики на најновата технологија за коса во однос на животот, рамнотежата и ергономскиот дизајн. Реализиран со гума што не се лизга и ергономска рачка за поголема рамнотежа и удобност при употреба.
* 2 брзини
* 3 метарски силен кабел
* 1.810 Watt