PARLUX 3200 COMPACT HAIR DRYER

6,500 ден

Parlux 3200 Compact професионален фен за коса.

Опис

Parlux 3200  Compact е без сомнение најкористениот професионален фен за коса денес на пазарот. Не само што е омилен меѓу водечките салони, туку е и совршен  за секојдневна домашна употреба.
Со воведувањето на одличниот мотор К-ламинација, фенот е уште полесен, потраен и има моќен мотор од 1900 вати. Професионалниот мотор му дозволува на фенот проток на воздух од 69 кубни метри/ час, што го прави Parlux 3200 Compact еден од најмоќните фенови за коса.
Не само што фенот има неверојатна моќност, туку тежи само 490 грама и мери само 20 цм, што ќе помогне во намалувањето на работниот замор. Има кабел со должина од 3 метри, две поставки на брзина и три поставки на температура за да можете да ја пронајдете совршената комбинација за вашата коса.