OSOS+ DUST IT 24H VOLUME EFECT 10G

1,100 ден

Пудра за матирање со која ќе креирате ефект на волумен на вашата коса кој ке трае дури до 24ч.

Категорија: ,

Опис

Пудра за матирање со која ќе креирате ефект на волумен на вашата коса кој ке трае дури до 24ч.
Револуционерна пудра која ви дава совршен мат изглед,текстура и волумен , 24 часа контрола, долготрајно држење и силна текстура.Можете да ја рестилизирате и усовршите фризурата во текот на денот.
Се нанесување на сува коса и лесно се измива.