OSIS+ 4 PLAY TOUGH 150ML

1,100 ден

Ултра јак водоотпорен гел.

Категорија: ,

Опис

Ултра јак водоотпорен гел.Ултра јако зацврстување и дефиниција без лепење.Лесно се нанесува и лесно се измива.Ниво на контрола 4 плус сјај.