MATRIX CURL PLEASE SUPER DEFRIZZER 200ml

790 ден

Супер дефризер гел, за дефиниција и затегнување на локните.

Категорија: , таг

Опис

Супер дефризер гелот веднаш и дава лесна, силна форма и контрола на косата.
Совршени, сјајни кадрици без вкочанетост што траат.
Се нанесува на влажна коса и не се плакне.