Keune 1922 J.M.x Henk Schiffmacher SET

2,500 ден 2,175 ден
-13%

Сетот содржи:
* 2 шампони за
– зајакнување,
– згуснување и
– нега на вашата коса и скалп
* 1 Мат паста за
– екстра цврстина и
– природен, мат завршен резултат,
што трае во текот на целиот ден!

Категорија:

Опис

Безвременска грижа создадена за мажи!