Fanola Styling Tools Go Curl Curly Mousse 300ml

990 ден

Пена за дефиниција на кадрици.

Категорија: , таг

Опис

Пена идеална за дефинирање на кадрици.
Ја заштитува косата од топлински алатки, и дава сјај, има анти-фриз ефект, гарантира мека и еластична коса.
Ги хидрира и дефинира кадриците, и ја остава косата мека, витална и сјајна.
Се нанесува рамномерно на измиена и просушена коса со пешкир, и се суши со дифузер или природно.