EGOBOND BOND SETTER 500ml Step .2

7,400 ден

Чекор 2 – Поставувач – третман за подобрување на целокупната состојба на структурата на косата.

Категорија: , таг

Опис

*Чекор 2 – Поставувач 500мл
– Засилувачки третман кој работи во синергија со Бонд Бустер за подобрување на нивото на хидратација и целокупната состојба на структурата на косата.