REUZEL REFRESH AND SERUM PERFORMANCE BEARD CARE SET

1,990 ден
Специјално за љубители на брада сет од два производи, кој ќе ви овозможи да се грижите за вашиот стил и да ја дефинирате вашата брада,а притоа да ја негувате и навлажнувате.
Сетот содржи:
 1.Clean & Fresh Beard serum 50 g -серум за нега на брада кој ја измазнува ,негува, хидрира,омекнува и и  дава свежина на брадата
2.Refresh no rinse beard wash 100ml -шампон за миење на брада без плакнење
Нема потреба од туш или мијалник, Rеfresh е шампон што не се плакне за освежување на брадата.Ја одржува брадата навлажнета ,промовира погуста брада, лесен мирис на цитрусно нане.
Подарок:Reuzel двоен дрвен чешел за брада.
Категорија:

Опис

Специјално за љубители на брада сет од два производи Clean & Fresh Beard serum 50 g -серум за нега на брада и Refresh no rinse beard wash 100ml -шампон за миење на брада без плакнење Подарок:Reuzel двоен дрвен чешел за брада.