K18 PEPTIDE PREP PH MAINTENANCE SHAMPOO 250 ML

2,490 ден
K18  шампон за одржување на Ph вредноста на косата.
Во потоплите месеци косата се мие неколку пати неделно – Време е да го изберете новиот K18 PEPTIDE PREP шампон за одржување на pH вредност!
Шампонот за чистење е микродозиран со патентираниот K18PeptideTM кој ефикасно го спречува оштетувањето на косата и ги поправа веќе настанатите оштетувања.
Овој шампон создава идеална основа за здрава коса и скалп . Ја одржува природната влажност на косата и pH рамнотежата правејќи ја целата коса воздушеста, мазна и лесно управлива.
Категорија: ,

Опис

K18  шампон за одржување на Ph вредноста на косата и обновување на влакното.