K18 PEPTIDE PREP DETOX SHAMPOO 250 ML

2,490 ден
k18 шампонot  PEPTIDE PREP DETOX длабински ја чисти косата и скалпот
*Безбеден за фарбана коса
*Отстранува 99% од наталожувањето на производи со едно миење
*Отстранува 96% од себум со едно миење
*Намалува 76% од бакарните остатоци ,тврда вода, се справува со вообичаените метали како никел, кадмиум, олово, цинк, железо за да обезбеди подлабоко чистење без да ја наруши косата или да биде груб на скалпот.
Ја расчистува патеката: ја подготвува косата за максимални резултати од Третманот К18. Сè е подобро на чиста коса, вклучувајќи боја + хемиски услуги, третмани и производи за стилизирање
Шампонот за детоксикација го содржи патентираниот K18Peptide
Категорија: ,

Опис

K18  шампон за комплетен и длабински детокс  на косата.