WAHL PROFESSIONAL MOBILE SHAVER Artist Series

3,990 ден

WAHL CORDLESS TRAVEL SHAVER Пренослива машинка за бричење.

Категорија:

Опис

Пренослива машинка за бричење,
Мобилна – работи на батерија која се полни на струја.
Направена е од антистатички материјал.
Најчисто бричење – со собирање на влакната внатре во самата машинка,
Сув метод на бричење – без користење на вода и пена за бричење,
Траење на батеријата – до 45 минути работа.

– Незаменлива при патување,

– Доста практична,

– Лесна за ракување и

– Не зафаќа простор.