TEXTURED STYLE MATTE PASTE 75ml

900 ден

Крем- паста со средно држење и мат ефект.

Категорија: таг

Опис

Крем- паста со средно држење и мат ефект.
Адаптибилен производ кој помага во обликувањето на вашиот стил и обезбедува непобедлива текстура. Ја подобрува текстурата , и дава природен сјај и еластичност на вашата коса.