Styling Pro Volume Creator Spray 250ml

790 ден

Volume creator Styling pro 250ml

 

Категорија: , таг

Опис

Volume creator Styling pro 250ml

Волуменизирачки спреј за корен идеален за тенка и сплосната коса, креирајќи заштитен и филм на отпорност, ја подржува косата од самиот корен и по должина. Се нанесува диретно во коренот на влажна коса која се расчешлува и стилизира.