STYLE MASTERS_FIBER WAX (85ml)

990 ден

STYLE MASTERS_FIBER WAX (85ml) – влакнест восок со висок степен на зацврстување

Категорија: , таг

Опис

Активирајте ги влакната помеѓу дланките за максимална контрола и долготраен ефект.
На сувата косата и дава дефинирана текстура, без да ја натежне косата, и без да остави траги.