STYLE MASTERS_DEFINING GEL (150ml)

1,100 ден

STYLE MASTERS_DEFINING GEL (150ml) – гел за контрола на косата и сјај

Категорија: , таг

Опис

Облукувајте ја влажната или сувата коса за да постигнете сјаен и прецизе изглед.
Косата ќе изгледа погуста и совршено дефинирана.
Не остава лепливи траги.