SEMI DI LINO VOLUME MAGNIFYING ECO-MOUSSE 125ml

1,180 ден
Категорија: , таг

Опис

Лесна еко пена за тенка коса на која и е потребен волумен.
Дава подршка и стабилно држење на косата.
Се нанесува по целата должина на влажна коса и се стилизира по желба.