SEMI DI LINO DISCIPLINE HUMIDITY BLOCK SPRAY 125ml

780 ден

Спреј кој ја заштитува косата од влажност и го контролира виткањето и разлетаноста на косата.

Категорија: , таг

Опис

Спреј кој ја заштитува косата од влага во сите климатски услови. Создава заштитен слој на контрола на косата од витлање и разлетаност. И дава сјај на косата без таа да изгледа сплескано.
Се нанесува по целата должина на сува коса. Не се измива