SEMI DI LINO DISCIPLINE FRIZZ CONTROL MOUSSE 125ml

1,180 ден

Лесна еко пена која го истакнува движењето на локните.

Категорија: , таг

Опис

Лесна еко пена која го истакнува движењето на локните, ги моделира контурите, ја контролира формата и дава anti-frizz ефект. Ја заштитува косата од топлина за добро дефинирани меки и сјајни локни.
Се нанесува по целата должина на сува коса и се стилизира по желба. Не се измива.